Πινγκ πονγκ: Πρόκριση με πρωτιά για τον Παναθηναϊκό στο Europe Trophy ανδρών

Κώστας Ευθυμιάδης
H ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού

bet365

Με τον πιο πειστικό τρόπο επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της στη Μάλτα η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε εύκολα τις νίκες του για το γκρουπ Α της λεγόμενης Region 4 του Europe Trophy στο πινγκ πονγκ κι εξασφάλισε ήδη την πρωτιά και την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Κυπελλούχος Αττικής 2023 επιβλήθηκε της Ζελέζνιτσαρ από τη Σερβία με 3-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σιγούρεψε ήδη την κορυφή στο γκρουπ ό,τι κι αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Κυριακής. Η 1η θέση σε όλα τα γκρουπ των Περιφερειών της πρώτης φάσης δίνει απευθείας το εισιτήριο για το Grand Final, ενώ οι 2οι ανά περιοχή δίνουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ. Ο Παναθηναϊκός στη χτεσινή πρεμιέρα του στη Βαλέτα είχε νικήσει την ιταλική Μαρκότσι με 3-1 και τελειώνει τα παιχνίδια αύριο 10/12 στη 1μμ αντιμετωπίζοντας την οικοδέσποινα MIT TTC.

Στη σημερινή 2η αγωνιστική δεν είχε πίεση με αντίπαλο τη Ζελέζνιτσαρ. Παρατάσσοντας την ίδια τριάδα με την πρεμιέρα επιβλήθηκε με 3-0 και χωρίς απώλεια σετ. Στον πάγκο κάθισε ο Νίκος Αντωνιάδης.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ζελέζνιτσαρ 3-0

  • Εμμανουέλ Λεμπεσόν-Φραντσίσκο Σάντσι 3-0 (11-8, 11-9, 11-6)
  • Κωνσταντίνος Αγγελάκης-Λούκα Μιχαΐλοβιτς 3-0 (11-8, 11-7, 11-8)
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος-Μίλος Μιλένκοβιτς 3-0 (11-6, 11-9, 11-8)
 

Τελευταία Νέα