Πινγκ πονγκ: Αποκλεισμός για Γκιώνη στη Σιγκαπούρη

Ο Παναγιώτης Γκιώνης σε στιγμιότυπο

bet365

Στον 1ο προκριματικό γύρο του απλού στο WTT Singapore Smash ο Παναγιώτης Γκιώνης ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Αυστριακό Ντανιέλ Χάμπεσον και αποκλείστηκε.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Αυστριακό Χάμπεσον στο διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ στη Σιγκαπούρη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 3-0 σετ και έμεινε εκτός στόχου σε αυτό το τουρνουά. Ετσι θα συνεχίσει μέσα στον Μάρτιο, με τη Βηρυτό (WTT Feeder ΙΙ του Λιβάνου), την προσπάθεια για συγκομιδή βαθμών στην προολυμπιακή διαδικασία.

Στο παιχνίδι με τον Χάμπεσον, ηττήθηκε με 11-6, 13-11, 11-5.

Στο 6-6 του 1ου σετ ο Χάμπεσον βρήκε εντυπωσιακή σταθερότητα και με συνεχή σπιν πήρε πέντε πόντους στη σειρά και το προβάδισμα. Στο 2ο σετ ο Γκιώνης προηγήθηκε και είχε το πλεονέκτημα μέχρι το 10-8. Ο Αυστριακός όμως, ισοφάρισε στα δικά του σερβίς και με την κύρια τακτική των συνεχόμενων επιθέσεων στο backhand του Έλληνα αθλητή πέτυχε στην παράταση το 2-0 σετ.

Στο 3ο σετ ξέφυγε με 5-1 αξιοποιώντας και το σερβίς. Ο Γκιώνης μείωσε σε 5-3 και 6-4 βγάζοντας και ποιοτικά σπιν, όμως δεν πλησίασε παραπάνω και σε τυχερό πόντο του Αυστριακού για το 8-4 (το μπαλάκι πήγε στην άκρη του τραπεζιού) ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας (6-11, 11-13, 5-11).

 

Τελευταία Νέα