Χώρισε η Mia Khalifa: «Βάλαμε τα δυνατά μας για να δουλέψει, αλλά μένουμε φίλοι» (pic)

Χώρισε η Mia Khalifa: «Βάλαμε τα δυνατά μας για να δουλέψει, αλλά μένουμε φίλοι» (pic)
H Mia Khalifa με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε οτι χωρίζει με τον Robert Sandberg.

Ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή, αποφάσισαν να τραβήξουν πλέον η Mia Khalifa και ο Robert Sandberg.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών για ενηλίκους ήταν ζευγάρι με τον Σουηδό chef τα τελευταία χρόνια και είχαν αποφασίσει να παντρευτούν πέρυσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου.

Ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού και τα περιοριστικά μέτρα τους ανάγκασαν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, ενώ παράλληλα δημιούργησε προβλήματα στην σχέση τους.

Προβλήματα που σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και οι δύο, δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν.

Έτσι, την Τετάρτη με μία κοινή ανακοίνωση, γνωστοποίησαν την απόφασή τους να χωρίσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Μπορούμε να πούμε οτι τα δώσαμε όλα για να κάνουμε τον γάμο μας να δουλέψει, αλλά μετά από σχεδόν ένα χρόνο θεραπείας και προσπάθειας, χωρίζουμε γνωρίζοντας πως έχουμε έναν αιώνιο φίλο και πως προσπαθήσαμε πραγματικά.

Θα αγαπάμε και θα σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, επειδή ξέρουμε οτι κανένα μεμονωμένο περιστατικό δεν προκάλεσε τον χωρισμό μας. Ήταν μάλλον ένα αποκορύφωμα μη επιλύσιμων διαφορών για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον άλλον.

Κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο χωρίς να μετανιώνουμε και οι δύο ξεκινάμε το δικό μας, ξεχωριστά, αλλά ενωμένοι από την εκπληκτική οικογένεια, τους φίλους και την αγάπη για τα σκυλιά μας.

Καθυστερήσαμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το χρόνο μας, δώσαμε τα πάντα και μπορούμε να πούμε οτι βάλαμε τα δυνατά μας».