Το ρεκόρ του Μαρτίκα στο Survivor και η φανέλα με το «23» του Τζόρνταν (vid)

 Το ρεκόρ του Μαρτίκα στο Survivor και η φανέλα με το «23» του Τζόρνταν (vid)
Τη δική του ιστορία στο Survivor γράφει ο Σπύρος Μαρτίκας που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε να παραμείνει για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να διώξει τον Νικόλα Αγόρου, την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν πρόλαβε να χαρεί, αφού στο χθεσινό (7/5) αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας, βγήκε και πάλι υποψήφιος προς αποχώρησης. Αυτή ήταν η 11η φετινή του υποψηφιότητα για αποχώρηση στο φετινό Survivor, ενώ και στην περυσινή του συμμετοχή είχ βγει άλλες 12 φορές.

Συνολικά δηλαδή, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 23 φορές, με τον Γιώργο Λιανό πριν από την ψηφοφορία να τον τρολάρει, λέγοντάς του πως αν βγει μία ακόμα θα του χαρίσουν τη φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν.

«Σπύρο το ξέρεις πως αν παραμείνεις άλλη μια φορά στο Survivor, θα σου δώσουμε τη φανέλα του Τζόρνταν να φοράς με το Νο 23. Νομίζω θα σου πηγαίνει πάρα πολύ γιατί έχουμε 10 φορές φέτος και άλλες 12 στο περυσινό», είπε ο παρουσιαστής.

Τελικά ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε για 23η φορά και είπε: «23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor».