Γνωστός αθλητής του UFC ξεμπρόστιασε τη γυναίκα του στο Twitter: «Με απατούσε με το φίλο μου από την πρώτη μέρα του γάμου μας»

Γνωστός αθλητής του UFC ξεμπρόστιασε τη γυναίκα του στο Twitter: «Με απατούσε με το φίλο μου από την πρώτη μέρα του γάμου μας»
Την παράνομη σχέση της πρώην γυναίκας του με τον φίλο του αποκάλυψε ο αθλητής του UFC, Tim Elliott.

Ο Tim Elliott και η Gina Mazany αθλητές του UFC, παντρεύτηκαν στις 28 Ιουλίου 2020, αλλά πολύ γρήγορα ο γάμος τους πήρε άσχημη τροπή. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον Elliott, ο φίλος και συναθλητής του, Kevin Croom γρήγορα έγινε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους.

Σύμφωνα με τον Elliott η σύζυγός του και φίλος του είχαν σχέση καθ΄όλη την διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, όλο αυτό ξεκίνησε από το πρώτο βράδυ που παντρεύτηκαν.

Ο Elliott ανέβασε μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου, στην οποία η Mazany διαβάζει στην μικρή κόρη του, τους γαμήλιους όρκους, με τον Croom να της κρατά το μικρόφωνο.

Elliott

«Θέλετε να δείτε κάτι χυδαίο; Αυτή είναι η σύζυγός μου που διαβάζει τους όρκους στην κόρη μου, τη νύχτα του γάμου μας. Ο τύπος που της κρατάει το μικρόφωνο είναι ο φίλος και συναθλητής μου, με τον οποίο η γυναίκα μου με απάτησε από το πρώτο κιόλας βράδυ του γάμου μας. Και συνέχισαν και μετά να έχουν σχέση», έγραψε ο 36χρονος αθλητής του UFC.

Ο Elliott, ο οποίος έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο του, έμαθε για την παράνομη σχέση της γυναίκας του από κάποια μηνύματα που έστελνε στον φίλο του, κάτι που το παραδέχθηκε αργότερα και η ίδια. Το βράδυ του γάμου της, εκείνος έφυγε νωρίτερα για να πάει να κοιμίσει την κόρη του, ενώ η σύζυγός του ήθελε να μείνει κι άλλο με τους καλεσμένους.

Η Mazany και ο Croom σύμφωνα με τον Elliott εξακολοθούν να είναι μαζί, αν και δεν έχουν σχολιάσει τίποτα από όλα αυτά. Από τότε που βγήκε στο προσκήνιο αυτή η ιστορία, η αθλήτρια διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram.