Βρετανός τουρίστας ξυλοκοπήθηκε στη «Πόλη της Αμαρτίας» στη Ταϊλάνδη: Φλέρταρε επίμονα την κοπέλα ενός άνδρα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βρετανός τουρίστας ξυλοκοπήθηκε στη «Πόλη της Αμαρτίας» στη Ταϊλάνδη: Φλέρταρε επίμονα την κοπέλα ενός άνδρα (vid)
Ένα τρομακτικό συμβάν έλαβε μέρος στη «Πόλη της Αμαρτίας» στη Ταϊλάνδη, όπου ένας Βρετανός τουρίστας δέχτηκε βίαιη επίθεση από ντόπιους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο άντρας φλέρταρε επίμονα την κοπέλα ενός εκ των ανδρών που βρίσκονταν στο κατάστημα. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες!

Στην πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή της «Πόλης της Αμαρτίας» Πατάγια της Ταϊλάνδης, ένα πρόσφατο περιστατικό με έναν Βρετανό τουρίστα να έχει τραβήξει την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους. Το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή βόλτα σε ένα ψιλικατζίδικο κατέληξε σε βίαιο καβγά.

Ο Βρετανός επισκέφτηκε το κατάστημα για να αγοράσει μια σακούλα πάγο για την μπύρα του, όταν βρέθηκε μπλεγμένος σε μια έντονη διαμάχη με δύο ντόπιους που απολάμβαναν ποτά στην είσοδο του καταστήματος. Περιγράφονται ως «βαριά μεθυσμένοι» και η κατάσταση κλιμακώθηκε παρά τις προσπάθειες του καταστηματάρχη να παρέμβει και να εκτονώσει την ένταση.

Το σημείο καμπής ήρθε όταν ο μεθυσμένος τουρίστας άρχισε να φλερτάρει τη φίλη ενός εκ των ανδρών που βρίσκονταν στο κατάστημα, προκαλώντας τη βίαιη απάντηση. Σε μια τρομακτική τροπή των γεγονότων, οι ντόπιοι εξαπέλυσαν επίθεση στον τουρίστα, χτυπώντας τον ανελέητα στο πεζοδρόμιο. Η ομάδα διάσωσης έλαβε μια κλήση κινδύνου σχετικά με τον τραυματισμένο τουρίστα στην περιοχή Bang Lamung κατά τις πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας.

Κατά την άφιξή τους, ανακάλυψαν τον Βρετανό σε άσχημη κατάσταση. Αιμορραγούσε έντονα, το πρόσωπό του ήταν πρησμένο, είχε σπασμένο μπροστινό δόντι και κοψίματα στα φρύδια και το κεφάλι του. Σοκαριστικό είναι ότι ακόμη και στην τραυματισμένη του κατάσταση, ο Βρετανός τουρίστας αρχικά αντιστάθηκε στη βοήθεια, επιχειρώντας μάλιστα να επιτεθεί στους διασώστες, ενώ τους φώναζε.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αφηγήθηκε το περιστατικό λέγοντας: «Ο Βρετανός ήρθε να αγοράσει πάγο, αλλά παρατήρησα ότι ήταν πολύ μεθυσμένος. Τον είδα να ενοχλεί κάποιους άνδρες μπροστά από το κατάστημά μου, αλλά δεν με άκουσε όταν προσπάθησα να του πω να φύγει».

Και οι δύο ύποπτοι έχουν προφυλακιστεί από την αστυνομία, όπου θα αντιμετωπίσουν νομικές κατηγορίες που σχετίζονται με αυτό το ανησυχητικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην καρδιά της Πατάγια.