Λύτρας για θάνατο Αντώνη: «Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξε, αλλά γλίστρησε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Λύτρας για θάνατο Αντώνη: «Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξε, αλλά γλίστρησε» (vid)
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου αναφέρθηκε στις πληροφορίες που έχει ο ίδιος.

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα από το αδιανόητο περιστατικό με τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά, αφού πλήρωμα του καραβιού Blue Horizon τον έσπρωξε και έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, νομίζω ότι υπήρχε άμεσος δόλος εγώ, αλλά εν πάση περιπτώσει και συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Επισύρει πολύ μεγάλες ποινές».

«Μόλις απολογηθούν, εμείς θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, θα πάρουμε αντίγραφα της δικογραφίας να δούμε τι έχουν πει στην απολογία τους και μετά θα πράξουμε τα δέοντα», είπε αρχικά.

«Μην ξεχνάτε και την ανακοίνωση που έκανε το πλοίο και μετά την ανακοίνωση έφυγαν ελεύθεροι και ωραίοι. Υπάρχει θέμα με το Λιμενικό και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα, για το ότι δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό, έτσι έχω πληροφορηθεί. Εμείς θα στραφούμε αργότερα κατά της εταιρείας. Η εταιρεία σε κάθε περίπτωση έχει ευθύνη, για τους υπαλλήλους της, γιατί είναι υπάλληλοι αυτής της εταιρείας. Αργότερα ναι, θα στραφούμε», εξήγησε ο ίδιος.

«Δεν θέλω να γίνω μάντης, αλλά αυτό που έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξε ο συγκεκριμένος, αλλά γλίστρησε στην μπουκαπόρτα. Να πω όμως κάτι, δεν νομίζω ότι είναι έτσι ο Έλληνας ναυτικός. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό», τόνισε ακόμη.

Να υπενθυμίσουμε πως οι τέσσερις συλληφθέντες μέλη του πληρώματος του πλοίου, οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια του Πειραιά.

Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αλλά και την παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.