Πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη μέση του δρόμου στη Κοζάνη και έφυγε: Η δικαιολογία που έδωσε μόλις κατάλαβε το χάος που δημιούργησε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη μέση του δρόμου στη Κοζάνη και έφυγε: Η δικαιολογία που έδωσε μόλις κατάλαβε το χάος που δημιούργησε (vid)
Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε σε κεντρικό δρόμο στη Κοζάνη, όταν μια οδηγός άφησε το αυτοκίνητο της στη μέση του δρόμου.

Κυκλοφοριακό χάος εκτυλίχθηκε στην Κοζάνη το μεσημέρι. Η παράνομη στάθμευση προκάλεσε τη δράση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας από το όχημα.

Η οδηγός στην Κοζάνη ήθελε να κάνει τα ψώνια της και, προφανώς, ήταν απρόθυμη να μετακινήσει το αυτοκίνητό της. Τράβηξε το χειρόφρενο σε μια πλατεία και πέρασε 20 λεπτά μέσα σε ένα κατάστημα. Τα λεωφορεία ήταν αδύνατο να περάσουν από την περιοχή. Η ουρά των οχημάτων άρχισε να επεκτείνεται προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Όταν η γυναίκα βγήκε έξω και είδε τους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι ήταν πλημμυροπαθής από τη Θεσσαλία και είχε έρθει να ψωνίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όλα αυτά συνέβησαν στη 1:00 το μεσημέρι στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη, όταν μια κυρία στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου, μπροστά από ένα κατάστημα, για 20 λεπτά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του kozanimedia.gr, τα αστικά λεωφορεία είχαν κολλήσει, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Οι δικαιολογίες της δεν έπεισαν την αστυνομία είναι αναγκασμένη να πληρώσει πρόστιμο. Επιπλέον, της αφαιρέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας από το όχημά της.