Τζίμα για εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Εύλογη η ερώτηση "πού είναι ο Τσίπρας" και η κυβέρνηση θα ελέγχεται από αυτούς που "σκοτώνονται" μεταξύ τους;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τζίμα για εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Εύλογη η ερώτηση "πού είναι ο Τσίπρας" και η κυβέρνηση θα ελέγχεται από αυτούς που "σκοτώνονται" μεταξύ τους;» (vid)
Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Ράνια Τζίμα και αναρωτήθηκε πού είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ έθεσε το ερώτημα «Λειτουργεί μια κυβέρνηση η οποία θα ελέγχεται από ποιον;».

Η Ράνια Τζίμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαγραφή μελών από τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και την κοινή δήλωση Αχτσιόγλου, Χαρίτση και Ηλιόπουλου.

Έτσι, ενώ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης μετέφερε το ρεπορτάζ σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ράνια Τζίμα τόνισε: «Θεωρώ πάρα πολύ εύλογη την ερώτηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που λένε πού είναι ο Αλέξης Τσίπρας; Τι περιμένει για να παρέμβει; Τι σκέφτεται για όλα όσα συμβαίνουν, διότι αυτό είναι το κόμμα του οποίου λέει ότι είναι ιδρυτής, αυτά τα χαρακτηριστικά του αποδίδουν και διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη».

Στην συνέχεια της συζήτησης τόνισε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος: «Και τέλος πάντων, επειδή το ξεχνάμε, αυτό είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οπότε δεν είναι μόνο δικό τους το θέμα εδώ. Είναι παραλυτικό όλο αυτό που συμβαίνει. Λειτουργεί μια κυβέρνηση η οποία θα ελέγχεται από ποιον; Από αυτούς οι οποίοι σκοτώνονται κατ' αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους; Το χρωστάνε στους πολίτες, το χρωστάνε στη χώρα, δεν ξέρω ποιος το αναλογίζεται αυτό».