Πορτοσάλτε για Δήμαρχο Χαλανδρίου: «Θα έχει την παλαιστινιακή σημαία πάνω στο κοντάρι και θα κάνει παρέλαση το ’40 με το ΕΑΜ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πορτοσάλτε για Δήμαρχο Χαλανδρίου: «Θα έχει την παλαιστινιακή σημαία πάνω στο κοντάρι και θα κάνει παρέλαση το ’40 με το ΕΑΜ» (vid)
Ο Άρης Πορτοσάλε σχολίασε τα όσα έγιναν στη παρέλαση στο Χαλάνδρι και πέταξε το «καρφί» τους στους κατοίκους της περιοχής.

Αιχμές άφησε ο Άρης Πορτοσάλτε για τους κατοίκους του Χαλανδρίου και τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο μετά τα όσα έγιναν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Χαλάνδρι η Φιλαρμονική του δήμου έπαιξε τον ύμνο του ΕΑΜ, ενώ στις θέσεις των επισήμων σηκώθηκε ένα πανό για τον πόλεμο στο Ισραήλ, που έφερε την «υπογραφή» της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου και έγραφε: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν τα σκοτώνουν».

Ο Άρης Πορτοσάλτε στο καθημερινό σχόλιό του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Κάνετε ορισμένοι σαν τους Χαλανδριώτες. Ενοχλήθηκαν λέει, που έγινε η παρέλαση με το ΕΑΜ. Δεν ψήφισαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ;».

Και συνέχισε: «Οι αστοί ψήφισαν τον δήμαρχο; Ε ωραία τελείωσε! Αφού τον ψηφίσατε θα κάνει ότι γουστάρει», αναφερόμενος στον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο.

«Ο άνθρωπος είναι καλός δήμαρχος. Από εκεί ξεκινάμε. Για να τον ψηφίζει ο λαός κάτι ξέρει», σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να λέει: «Θα έχει την παλαιστινιακή σημαία πάνω στο κοντάρι, θα έχει τους ύμνους του ΕΑΜ και θα κάνει παρέλαση το ΄40 με το ΕΑΜ».