Εκνευρίστηκε με τον Πρετεντέρη η Τζίμα: «Το θέμα είναι γιατί πλακώθηκαν ή πώς έφτασαν εκεί;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εκνευρίστηκε με τον Πρετεντέρη η Τζίμα: «Το θέμα είναι γιατί πλακώθηκαν ή πώς έφτασαν εκεί;» (vid)
Oξύνθηκαν τα πνεύματα στο στούντιο του MEGA ανάμεσα στην Ράνια Τζίμα και στον Γιάννη Πρετεντέρη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη στάση της αστυνομίας στα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μικρή κόντρα ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος του σταθμού θέλησαν να σχολιάσουν τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τη στάση της αστυνομίας.

Η παρουσιάστρια αρχικά εξέφρασε τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι οι ακροδεξιοί έδρασαν ανενόχλητοι στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, με τον δημοσιογράφο να απορεί γιατί συνέβη όλο αυτό.

Ρ.Τ: «Να πάμε λίγο στα χθεσινά επεισόδια. Πως έφτασαν όλοι αυτοί οι κρανοφόροι στον πιο κεντρικό σταθμό του ηλεκτρικού και έφτασαν να απειλήσουν τη ζωή ακόμα και μαμάδων με παιδιά... Μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας. Μια Αθήνα που ακόμα είναι γεμάτη με τουρίστες. Είναι ένα σημείο που είναι εξαιρετικά πολυσύχναστο για πάρα πολλούς λόγους... Αυτοί (οι ακροδεξιοί) δεν πήγαν με λουλούδια εκεί. Οι προθέσεις τους ήταν συγκεκριμένες!»

Γ.Π: «Γιατί πλακώθηκαν οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί;»

Ρ.Τ: «Το θέμα δεν είναι γιατί πλακώθηκαν. Το θέμα είναι πως έφτασαν εκεί. Ποιος επέτρεψε να φτάσουν μέχρι εκεί»