Με φανέλα των Μπρούκλιν Νετς εμφανίστηκε ο Αργυρός στο Barclay’s Center: 15.000 Έλληνες στη συναυλία του στη Νέα Υόρκη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με φανέλα των Μπρούκλιν Νετς εμφανίστηκε ο Αργυρός στο Barclay’s Center: 15.000 Έλληνες στη συναυλία του στη Νέα Υόρκη (vid)
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε σε αυτό το εμβληματικό γήπεδο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία κι έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

15.000 ομογενείς έζησαν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τις δυνατές ερμηνείες του και τη μοναδική ενέργειά του.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ο οποίος εμφανίστηκε με φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, καλωσορίζοντας το κοινό, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του για την μαζική προσέλευση, προσφέροντας ένα ξεχωριστό τρίωρο μουσικής και διασκέδασης στο κοινό, με παλαιά αλλά και νεότερα τραγούδια του, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση.

@panikrecords Konstantinos Argiros live on Barclays Center New York...#argiros #argiros_konstantinos #barclayscenter #newyork #panikplatinum #panikrecords #greeksongs #greekmusic #dreamhospitalitygroup #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

«Σας ευχαριστώ πολύ, σήμερα γράψαμε Ιστορία εδώ, στο Barclay’s Center, όλοι μαζί», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα.

«Μας είπαν στις 11 το βράδυ να σταματήσουμε και πως η χρέωση, από εδώ και πέρα, θα είναι 1000 ευρώ το λεπτό. Δεν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ», είπε στο τέλος.

Πηγή: ekirikas.com