Οπαδός του ΠΑΟΚ στις Σέρρες έβγαλε με απειλή μαχαιριού τη φανέλα 18χρονου φίλου του Άρη

Επιμέλεια: Newsroom
Οπαδός του ΠΑΟΚ στις Σέρρες έβγαλε με απειλή μαχαιριού τη φανέλα 18χρονου φίλου του Άρη
Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ έβγαινε από την πολυκατοικία που διαμένει.

Τα κρούσματα της οπαδικής βίας συνεχίζονται και μοιάζουν να μην έχουν τέλος παρά τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση μετά τα επεισόδια στον Ρέντη και τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Έτσι, μετά το περιστατικό σε συρμό του Μετρό όπου μπήκαν πέντε άτομα πέταξαν καπνογόνα και ρωτούσαν ποιος είναι Παναθηναϊκός, άλλο ένα γεγονός οπαδικής βίας έγινε γνωστό και αυτή τη φορά στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lawanorder, ένας 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, αφαίρεσε την μπλούζα του Άρη που φορούσε ένας 18χρονος.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ εντόπισε τον 18χρονο και αφού με βία τον οδήγησε σε είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας, με την απειλή σουγιά, τον εξανάγκασε να βγάλει τη φανέλα που φορούσε και να του την δώσει.

Ο 18χρονος έβγαλε την μπλούζα και στην συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία που μετά από έρευνες, εντόπισε τον δράστη στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ έβγαινε από την πολυκατοικία που διαμένει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν βεγγαλικά, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του, βρέθηκαν 418 τεμάχια πυροτεχνημάτων διαφόρων ειδών, καθώς και η μπλούζα του Άρη που αφαίρεσε από τον 18χρονο.