Νέο επεισόδιο με γνωστό ράπερ: Χτύπησε άσχημα φοιτητή που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Επιμέλεια: Newsroom
Νέο επεισόδιο με γνωστό ράπερ: Χτύπησε άσχημα φοιτητή που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ένας 22χρονος φοιτητής, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από γνωστό ράπερ.

Νέο επεισόδιο έρχεται στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή γνωστό ράπερ, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού 20χρονο τράπερ από συνάδελφό του.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο γνωστός ράπερ χτύπησε τον 22χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 22χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές βλέποντας τον ράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση.

Όπως αναφέρει η καταγγελία ο ράπερ χτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι τον νεαρό και αμέσως ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με συνέπεια να βρεθεί στο έδαφος. Ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά είχε ενοχλήσεις και για αυτό έσπευσε στο νοσοκομείο. Βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.