Η Τζίμα αντέδρασε ξανά όταν άκουσε τη θέση της εκκλησίας για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Άντε πάλι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Τζίμα αντέδρασε ξανά όταν άκουσε τη θέση της εκκλησίας για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Άντε πάλι» (vid)
Η δημοσιογράφος ακούγοντας ένα μέρος του κειμένου της Ιεράς Συνόδου, αντέδρασε.

Το φως της δημοσιότητας είδε το κείμενο που θα διαβαστεί στους πιστούς την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και που θα αποτυπώνει την ισχυρή αντίθεση της εκκλησίας στον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Στο δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ και η Ράνια Τζίμα ακούγοντας μέρος του κειμένου που αναφέρει την λέξη «θεραπεία» αντέδρασε λέγοντας «άντε πάλι».

Συγκεκριμένα, την στιγμή που άκουσε η παρουσιάστρια ειδήσεων πως η Εκκλησία «είναι ένα πνευματικό νοσοκομείο που θεραπεύει τους ανθρώπους», έδειξε την ενόχλησή της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, είχε προβληθεί στο δελτίο το ρεπορτάζ για το τι θα έλεγε το κείμενο αυτό της Ιεράς Συνόδου (πριν να γνωστοποιηθεί επίσημα), οπότε είχαν αναφερθεί κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Η Ράνια Τζίμα τότε, μόλις άκουσε να λέει η δημοσιογράφος που μετέδιδε το ρεπορτάζ να λέει «θα αναφέρεται ότι είναι παρέκκλιση η ομοφυλοφιλία και θα καλούνται οι ομοφυλόφιλοι να στραφούν στην Εκκλησία για τη θεραπεία τους» αντέδρασε και τότε λέγοντας: «Τι θεραπεία; Τι εννοούν θεραπεία; Ποιος θα θεραπεύει;».