Επικός Κοτταρίδης: «Βάζω στην κόρη μου που είναι ενός έτους εκπαιδευτικά βίντεο του Ολυμπιακού» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επικός Κοτταρίδης: «Βάζω στην κόρη μου που είναι ενός έτους εκπαιδευτικά βίντεο του Ολυμπιακού» (vid)
O Δημήτρης Κοτταρίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς περνάει χρόνο με τα παιδιά του αλλά και για το γεγονός ότι βάζει βίντεο από παιχνίδια του Ολυμπιακού στη κόρη του, που είναι μόλις ενός έτους.

«Με χαλαρώνει να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου, είναι και τα δύο πολύ καλά παιδιά. Με το μεγάλο μου γιο που είναι 15 χρονών παίζουμε μπάλα. Πηγαίνει και ο ίδιος παίζει μπάλα στην ομάδα της Κηφισιάς. Κάνουμε βόλτες μαζί και πηγαίνουμε στο γήπεδο».

Συνέχισε λέγοντας: «Με τον γιο μου πηγαίνουμε στο γήπεδο από τα 4,5. Τώρα περιμένω και τη μικρή να μεγαλώσει λίγο». Τότε οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ρώτησαν αν τα παιδια του υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, όπως και ο μπαμπάς τους. Τότε ο δημοσιογράφος ανταποκρίθηκε: «Μπορεί να επιλέξει να κάνει ότι θέλει στη ζωή της, τι καριέρα θα ακολουθήσει, ποιον άντρα να παντρευτεί (στο περίπου) αλλά δεν υπάρχει το σενάριο να υποστηρίξει άλλη ομάδα. Ξεκίνησε από τώρα και της βάζω βιντεάκια με τον Ολυμπιακό, είναι εκπαιδευτικού τύπου»