Η απάντηση Πορτοσάλτε σε Παππά: «Ακόμα αυτός δεν έχει καταδικαστεί; Δεν θέλω να πω καν το όνομά του» (vid)

Η απάντηση Πορτοσάλτε σε Παππά: «Ακόμα αυτός δεν έχει καταδικαστεί; Δεν θέλω να πω καν το όνομά του» (vid)
Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε όσα είπε ο Νίκος Παππάς περί «κυβέρνησης δολοφόνων».

Τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου περί «κυβέρνησης δολοφόνων», μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών, σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Απορώ με κάποιους ανθρώπους πώς κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια όταν συγκαλύπτουν τον θάνατο 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους παιδιά και δεν ντρέπονται. Ας το δείξει ο κόσμος με την ψήφο του όταν έρθει η ώρα και να μην κοιτάξουν την βολή ή την τσέπη τους. Είναι δολοφόνοι. Ο Καραμανλής διόρισε εκεί στις Σέρρες 250 άτομα. Αν βάλεις και την οικογένειά τους, βγήκε. Γιατί αυτοί είμαστε είναι πιο πάνω για εμάς η βόλεψή μας. Φοβάμαι πως θα με καταπιεί στο σύστημα, αλλά τι να κάνω να μην μιλάω;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε στον ΣΚΑΪ τις παραπάνω δηλώσεις του Νίκου Παππά αναφέροντας: «Το γεγονός ότι εμφανίζεται υποψήφιος Ευρωβουλευτής να αναφέρεται σε δολοφόνους της Κυβέρνησης... Κι ας πούμε ότι οι κυβερνητικοί είναι δολοφόνοι... Ας μπούμε σε αυτή τη σκέψη. Είναι δολοφόνοι το 41% που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία; Κι ακόμα αυτός δεν έχει καταδικαστεί; Δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η κ. Κεχαγιά που να σχολιάζει τις δηλώσεις αυτού του υποψηφίου που δεν θέλω καν να αναφέρω το όνομά του».

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε δεξιός που να περιφερόταν στο όνομα ότι μπορεί να τον κάνει υποψήφιο ο Μητσοτάκης και δήλωνε τέτοια πράγματα, τέτοιες αντιλήψεις μίσους για αντιπάλους του θα τους είχαμε κάνει κρεμμυδάκια. Πολύ σωστά έβγαλε ανακοίνωση ο κ. Μαρινάκης και είπε ότι αυτά είναι κασιδιάρικα πράγματα».