Απίστευτη ανάλυση στο Survivor με άρωμα Super League: «Η Λαμία δίνει τον Καρλίτος και βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτη ανάλυση στο Survivor με άρωμα Super League: «Η Λαμία δίνει τον Καρλίτος και βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα» (vid)
Ο Γιώργος Γκιουλέκας «έκαψε» τον Γιώργο Λιανό με τις αναλύσεις και τα παραδείγματα που είχαν και λίγο από Super League.

Μια εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor έγινε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Ωστόσο, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Γιώργο Γκιουλέκα, ο παίκτης των Μαχητών έκανε μια ανάλυση με γεύση από... Super League.

«Περνάνε χρόνο με τον James και μιλάμε για τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. Πραγματικά δίνουμε μάχη στην καλύβα με διαλόγους που προσπαθούμε να κάνουμε με τη λογική. Δεν μπορούμε να ρωτάμε ευθέως τον Σταμάτη αν ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια και να μας λέει ναι με όχι, αλλά... Δεν θα πείραζε κανέναν να ήταν ειλικρινής. Ούτε οι κόκκινοι ούτε εμείς δεν θα είχαμε κανένα παράπονο με αυτό», ανέλυσε ο Γιώργος Γκιουλέκας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Αλλά χθες μιλούσαμε για απλά θέματα, όπως η προοπτική ενός παίκτη και το αναιρούσα σαν έννοια. Είναι σα να παίζει ο Ολυμπιακός με τη Λαμία... Δηλαδή αν κάνει δύο νίκες ο Ολυμπιακός και δύο η Λαμία στην αρχή του πρωταθλήματος θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα; Αν ο Σταμάτης έλεγε ότι ψηφίζει με μη αγωνιστικά κριτήρια τώρα δεν θα έλεγα κουβέντα κανένας».

Ο Αλέξης Παππάς πετάχτηκε και είπε «μας έχει κάψει», ενώ ο Γιώργος Λιανός τον τρόλαρε λέγοντάς του «θέλω να σου πω ότι μάλλον η Λαμία δίνει τον Καρλίτος και μπορεί να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα», με τους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια.