Πολλά νέα games έρχονται στο PlayStation από την Ινδία

Πολλά νέα games έρχονται στο PlayStation από την Ινδία
Το PlayStation India Hero Project παίρνει σάρκα και οστά.

To PlayStation έχει ανοίξει τα φτερά του και στην αγορά της Ινδίας και στο πλαίσιο του India Hero Project, παρουσιάστηκαν αρκετά νέα games που έρχονται για PC, PS5 και PSVR2 τους επόμενους μήνες. Έχουν δημιουργηθεί από ινδικές ομάδες και καλύπτουν διάφορες κατηγορίες και όλα τα γούστα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Meterora: The Race Against Space Time
Formats: PC, PS5, PSVR2
Developer: Big Boot Games
Πρόκειται για ένα νέο arcade combat racer που ο παίκτης πρέπει να ταξιδέψει μέσα στο διάστημα και να αποφύγει εχθρούς και μετεωρίτες. Όσο προχωράει στη δράση, αναβαθμίζεται και εξελίσσει τη μονάδα του.

Fishbowl
Formats: PC, PS5
Developer: Imissmyfriends.studio
Μία ιστορία γεμάτη νοσταλγία, ταξίδι στην ψυχή και αντιμετώπιση του θρήνου μέσω της εσωτερικής αναζήτησης παρουσιάστηκε με το Fishbowl. Είναι σχεδιασμένο με τεχνοτροπία pixel art και καλύπτει το ταξίδι της Alo σε μια νέα πόλη, όσο εργάζεται από το σπίτι της.

Mukti
Formats: PC, PS5
Developer: underDOGS
Ένα νέο first person game εξερεύνησης σε ένα «ιδιαίτερο» περιβάλλον ενός ινδικού μουσείου που θέλει να καλύψει ένα πολύ σημαντικό σύγχρονο πρόβλημα, το trafficking. Οι παίκτες ταξιδεύουν στους χώρους του μουσείου, ανακαλύπτοντας τρομακτικές ιστορίες.

Reguital: Gates of Blood
Formats: PC, PS5
Developer: Holy Cow Productions
Ένα νέο 2D side-scrolling action platformer με βάσεις στην αιγυπτιακή μυθολογία και στον κάτω κόσμο Duat. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Zahrah, που ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τους προστάτες των Gates of Duat.

SURI: The Seventh Note
Formats: PC, PS5
Developer: Tathvamasi
Ένα νέο 2D παιχνίδι εξερεύνησης στη μυθική Ινδία και σε ένα κόσμο γεμάτο εξερεύνηση, εξιστόρηση και μυστήρια.