Ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της ήταν ο ετεροθαλής αδελφός της: Το μπλέξιμο και η αντίδραση του πατέρα της

Επιμέλεια: Newsroom
Ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της ήταν ο ετεροθαλής αδελφός της: Το μπλέξιμο και η αντίδραση του πατέρα της
Από τα σύννεφα έπεσε μια γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε συνάψει σχέση ήταν στην πραγματικότητα ο ετεροθαλής αδελφός της.

Σοκαρισμένη έμεινε μια νεαρή γυναίκα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ όταν έμαθε ότι είχε συνάψει σχέση με τον ετεροθαλή αδελφό της, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει.

Ο βιολογικός πατέρας της, γιατρός στο επάγγελμα ήταν δωρητής σπέρματος. Απέκτησε μέσω αυτής της διαδικασίας τουλάχιστον 23 παιδιά, τα οποία για αρκετό καιρό δεν γνώριζαν τον βιολογικό τους πατέρα. Μάλιστα, όταν ένα από τα παιδιά αυτά, τον βρήκε και του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος δεν έδειξε καμία μεταμέλεια.

Ο Dr Burton Caldwell κατηγορείται για απάτη, καθώς φέρεται να έκανε τεχνητή γονιμοποίηση σε ασθενείς του. χρησιμοποιώντας το δικό του σπέρμα, χωρίς να πάρει τη συγκατάθεσή τους. Έτσι βρέθηκαν τουλάχιστον 23 άτομα που είχαν γεννηθεί από το δικό του σπέρμα, χωρίς οι γονείς τους να το γνωρίζουν. Ο δικηγόρος του γιατρού ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης τους αρνήθηκε όλες τις παραπάνω κατηγορίες όταν ένα από τα 23 άτομα του έκανε μήνυση.

Έτσι η Victoria Hill ανακάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε συνάψει σχέση ήταν στην πραγματικότητα ο ετεροθαλής αδελφός της. Τον γνώριζε από το γυμνάσιο και για πολλά χρόνια ήταν φίλοι. Αρχικά ανακάλυψε έπειτα από ένα τεστ DNA που έκανε ότι ο άντρας που την είχε μεγαλώσει δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Η Victoria ανέφερε στο NBC του Κονέκτικατ: «Μετακόμισα στο Γουόλινγκφορντ στο Γυμνάσιο και ήταν κολλητός μου για χρόνια. Στη συνέχεια γίναμε ζευγάρι. Αποφασίσαμε να λήξουμε τη σχέση μας λόγω του κολλεγίου». Λίγο αργότερα αφού έμαθε για τον βιολογικό της πατέρα, έλαβε ένα μήνυμα από το πρώην σύντροφό της που της έγραφε: «Είσαι αδελφή μου».

Η Victoria έμαθε επίσης, ότι στο σχολείο είχε κι άλλο αδελφάκι. «Μου άφησε τραύματα όλο αυτό. Κοιτάζω τις σχολικές φωτογραφίες και σκέφτομαι ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι αδελφός ή αδελφή μου».

Όταν ένα από τα ετεροθαλή αδέλφια της Hill, βρήκε τον Dr Caldwell και του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος δεν έδειξε καμιά μεταμέλεια για όλη αυτό που είχε δημιουργήσει. Μάλιστα, την ρώτησε αν είχε εγγόνια από αυτήν, χωρίς ωστόσο να της ζητήσει μια συγγνώμη.