«Πάγωσαν» όλοι στο Survivor: Σοκαριστικοί τραυματισμοί στο κεφάλι από εμπόδιο-παγίδα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Πάγωσαν» όλοι στο Survivor: Σοκαριστικοί τραυματισμοί στο κεφάλι από εμπόδιο-παγίδα (vid)
Δύο σοκαριστικοί τραυματισμοί στο κεφάλι κατά την διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor «πάγωσαν» όλους τους παίκτες.

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor σημαδεύτηκε από δύο σοκαριστικούς τραυματισμούς. Ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μάλλον δεν είχε υπολογίσει ότι ένα εμπόδιο στο στίβο μάχης θα αποτελούσε μια επικίνδυνη παγίδα για τους περισσότερους παίκτες.

Η πρώτη που την πάτησε ήταν η Ιωάννα η οποία δεν έσκυψε όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη το κεφάλι της στο πάνω μέρος του εμποδίου και να πέσει κάτω.

Αμέσως οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας έτρεξαν στο μέρος της με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει και να διακόπτει τον αγώνα. Η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας βγήκε για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες, καθώς τραντάχτηκε ο αυχένας της.

«Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα με την Ιωάννα. Είμαστε και πάλι έτοιμη να συνεχίσουμε από το σημείο που διακόψαμε τον αγώνα» υπογράμμισε, στη συνεχεία, ο Γιώργος Λιανός για να σφυρίξει εκ νέου τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Λίγο αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και η Χρύσα, η οποία στο ίδιο εμπόδιο χτύπησε με δύναμη το κεφάλι της με αποτέλεσμα να πέσει και εκείνη κάτω. Το παιχνίδι διακόπηκε εκ νέου προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην παίκτρια της Μπλε ομάδας, η οποία πάντως, συνήλθε γρήγορα.