Νέα κακοκαιρία το τριήμερο της 25ης Μαρτίου: Η πρόγνωση του Μαρουσάκη, «παρελάσεις όπως φαίνεται, με βροχές» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα κακοκαιρία το τριήμερο της 25ης Μαρτίου: Η πρόγνωση του Μαρουσάκη, «παρελάσεις όπως φαίνεται, με βροχές» (vid)
Aπό το Σάββατο χαλάει, εκ νέου, με τους εκδρομείς του τριημέρου της 25ης Μαρτίου να ταξιδεύουν με βροχές.

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για την Τρίτη (19/3) και την Τετάρτη (20/3).

Ωστόσο, την Πέμπτη προβλέπεται καλοκαιρία και άνοδος της θερμοκρασίας.

«Μας τα χαλάει σήμερα σιγά σιγά ο καιρός και από τα δυτικά κι έτσι μέχρι και αργά το βράδυ θα βλέπουμε να βρέχει σε αρκετές περιοχές.

Από αύριο όμως η κακοκαιρία αυτή περιορίζεται προς το ανατολικό και νότιο Αιγαίο με τον καιρό να βελτιώνεται στις περισσότερες περιοχές, τους βοριάδες όμως να κυριαρχούν μέσα στο Αιγαίο ρίχνοντας σχετικά και τη θερμοκρασία», αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο καιρός την 25η Μαρτίου

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αναμένεται να είναι άστατος, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται σταθεροποίηση του σκηνικού του καιρού, αλλά από το Σάββατο χαλάει, εκ νέου, με τους εκδρομείς του τριημέρου της 25ης Μαρτίου να ταξιδεύουν με βροχές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, όλο το τριήμερο αναμένεται να περάσει από τη χώρα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας.

Οι παρελάσεις, όπως φαίνεται, θα γίνουν με ιδιαίτερα άστατο καιρό. Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται και στον νομό Αττικής.