Κανάκης για Μαρκόπουλο: «Είναι λίγο μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση, πολλή μούρη - τζάμπα φράγκα»

Κανάκης για Μαρκόπουλο: «Είναι λίγο μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση, πολλή μούρη - τζάμπα φράγκα»
O Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μαρκόπουλο, που προέδρευσε της εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, λέγοντας ότι είναι "πολλή μούρη-τζάμπα φράγκα".

Το θέμα των Τεμπών και τη νέα ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο σχολίασαν το βράδυ της Τρίτης (19/3) ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε το δικό του αιχμηρό σχόλιο τόσο απέναντι στον Δημήτρη Μαρκόπουλο, που προέδρευσε της εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, που είναι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, είναι λίγο μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση, πολλή μούρη-τζάμπα φράγκα. Ήταν αυτός που το διασκέδαζε πολύ, που έλεγε ότι είναι γουρλίδικη η επιτροπή. Αυτός που διέκοψε τη διαδικασία, γιατί έπρεπε να πάνε όλοι οι βουλευτές να χειροκροτήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Αντώνης Κανάκης.

«Συνεχίζουν και έχουν ακόμα το θράσος και βγαίνουν στις εκπομπές δεξιά κι αριστερά. Αυτή η βία που ασκούν στον Έλληνα πολίτη, ο οποίος πάει να σκάσει με το θέμα των Τεμπών, συνεχίζουν λέγε-λέγε πόσο καλοί άνθρωποι είναι, πόσο νοιάζονται, πόσο δεν φταίνε αυτοί… και το επιχείρημα είναι ότι δάκρυσαν, λέει, με αυτό που έγινε στα Τέμπη. Είναι τέτοια η ευαισθησία τους», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.