Γυναίκα προκάλεσε άγνωστο σε αγώνα μπρα ντε φερ: Κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα προκάλεσε άγνωστο σε αγώνα μπρα ντε φερ: Κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι (vid)
Το κάταγμα απαιτούσε ιατρική παρέμβαση για να χειραγωγηθεί το οστό στη θέση του, μια διαδικασία που η κοπέλα περιγράφει ως «εξαιρετικά επώδυνη».

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που υπογραμμίζει τους απρόβλεπτους κινδύνους, η Ντέιζι Τζόνσον, μια 24χρονη γυναίκα από το Λονδίνο, υπέστη σοβαρό τραυματισμό που είχε παρατεταμένες επιπτώσεις στη ζωή της. Το γεγονός συνέβη ενώ η κοπέλα γιόρταζε το Πάσχα με φίλους σε τοπική παμπ. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ζωηρή συζήτηση σχετικά με τη γυμναστική και τις δραστηριότητες στο γυμναστήριο γρήγορα εξελίχθηκε σε μια πρόκληση πάλης με έναν άντρα που μόλις είχε γνωρίσει. Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι αυτός ο αυτοσχέδιος αγώνας θα οδηγούσε σε σπειροειδές κάταγμα στο βραχιόνιο οστό της, προκαλώντας της έντονο πόνο και οδηγώντας σε έναν πολυετή αγώνα ανάρρωσης.

Η Ντέιζι θυμάται τη στιγμή με ένα μείγμα δυσπιστίας και χιούμορ, παρομοιάζοντας τον τραυματισμό της με «το πλαδαρό χέρι στον Χάρι Πότερ», αν και ο πόνος που ακολούθησε κάθε άλλο παρά διασκεδαστικός ήταν. Η αρχική έξαρση της αδρεναλίνης κάλυψε τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αλλά καθώς έφυγε, η πραγματική έκταση της ζημιάς έγινε οδυνηρά εμφανής. Το κάταγμα απαιτούσε ιατρική παρέμβαση για να χειραγωγηθεί το οστό στη θέση του, μια διαδικασία που η κοπέλα περιγράφει ως «εξαιρετικά επώδυνη».

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η Ντέιζι, νιώθοντας αναζωογονημένη από τη συζήτηση που αφορούσε το γυμναστήριο και τη δική της εμπιστοσύνη στη δύναμή της, προκάλεσε τον άγνωστο σε μπραντεφέρ. Η πρόκληση έληξε απότομα, όταν το χέρι της Ντέιζι έσπασε με ένα ηχηρό κρακ, με αποτέλεσμα να σπεύσει αμέσως στο νοσοκομείο. Πέρασε τέσσερις ημέρες εκεί, λαμβάνοντας θεραπεία για να ευθυγραμμίσει το σπασμένο χέρι της και ξεκινώντας την αργή διαδικασία ανάρρωσης με τη βοήθεια παυσίπονων.

Το περιστατικό αυτό χρησιμεύει ως προειδοποιητική ιστορία για τους απροσδόκητους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από μια φαινομενικά ακίνδυνη διασκέδαση.