Ξετρελαμένοι με την Σάττι οι Eurofans: Άνετη η πρωτιά στον ημιτελικό και όλα ανοιχτά για τον τελικό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξετρελαμένοι με την Σάττι οι Eurofans: Άνετη η πρωτιά στον ημιτελικό και όλα ανοιχτά για τον τελικό (vid)
Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι φαίνεται πως έχει αρχίσει να παίρνει ιδιαίτερη ανοδική πορεία, με τους Eurofans να το έχουν λατρέψει.

Μπορεί το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι να έχει διχάσει την Ελλάδα, με τους μισούς να το αποθεώνουν και τους υπόλοιπους να το κατακεραυνώνουν, στο εξωτερικό όμως έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Λιγότερο από δυο μήνες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού στην Σουηδία η ελληνική συμμετοχή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με την Eurovision, τους λεγόμενους Eurofans.

Εκτός από τα στοιχήματα που κατατάσσουν την Ελλάδα στην 7η θέση οι επίσημες σελίδες των Eurofans στα social media αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα τερματίσει πρώτη στον ημιτελικό ενώ στον τελικό δίνουν το «Ζάρι» στην πεντάδα.

eurofans

eurofans2

Ο στόχος της ελληνικής αποστολής και η ευχή όλων είναι η Ελλάδα να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στη Σουηδία. Όπως δείχνουν τα προγνωστικά, η Μαρίνα δεν θα δυσκολευτεί πολύ καθώς το «Ζάρι» σαρώνει και η χώρα μας μέρα με τη μέρα ανεβαίνει στον πίνακα των προγνωστικών.

1