Απασφαλίζει ο Παππάς στο Survivor: «Σταμάτη, μην ψαρώνεις ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απασφαλίζει ο Παππάς στο Survivor: «Σταμάτη, μην ψαρώνεις ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο» (vid)
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και πάλι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια στην μπλε ομάδα του Survivor.

Η στρατηγική μπαίνει για τα καλά στο φετινό Survivor με μεγάλο πρωταγωνιστή και μετρ του είδους Αλέξη Παππά να απασφαλίζει.

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο Αλέξης Παππάς όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στην μπλε ομάδα και παίζει με την ψυχολογία των παικτών.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ο Τζέιμς Καφετζής δεν επιλέγει ποτέ τον Σταμάτη Ταλιαδανό να τρέξει σε flag race. «Παρατηρήσαμε κάτι το οποίο μας γέννησε πολλά ερωτηματικά. Η ομάδα η υπόλοιπη δεν σε βάζει στα flag race επειδή δεν πιστεύει σε σένα», λέει ο Αλέξης στον Σταμάτη.

Ο Σταμάτης αντιδρά, λέγοντας ότι έχει βαρεθεί να κερδίζει και να θεωρείται ακόμα αδύναμος παίκτης. «Εγώ τελικά ότι και να κάνω και τον Θεό τον ίδιο να κερδίσω, θα θεωρούμαι ο αδύναμος;», λέει ο παίκτης της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Κάπου εκεί όμως ο Αλέξης Παππάς καρφώνεται, αφού κλείνει το μάτι στον Χριστόφορο, σα να του λέει ότι πέτυχε αυτό που ήθελε. Η Χρύσα το αντιλαμβάνεται και λέει στον Σταμάτη να μην… τσιμπάει γιατί αυτό θέλει να πετύχει ο Αλέξης.

Στη συνέχεια η ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη με τα μέλη της ομάδας του συνεχίζεται τόσο στην καλύβα όσο και στο συμβούλιο του νησιού.