Η αδελφή του Sin Boy για την επίθεση που δέχθηκε ο τράπερ: «Έχει φάει γερή φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αδελφή του Sin Boy για την επίθεση που δέχθηκε ο τράπερ: «Έχει φάει γερή φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι» (vid)
Για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Sin Boy μίλησε η αδελφή του, ξεκαθαρίζοντας ότι το επεισόδιο ήταν αληθινό.

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έπεσε ο Sin Boy σε κομμωτήριο, την ώρα που έκανε live στα social media του.

Δύο μαυροφορεμένοι άνδρες με full face μπήκαν στο κομμωτήριο και χτύπησαν με μπουνιές και σκαμπό τον Sin Boy, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Όταν οι δράστες αποχώρησαν, ο Sin Boy σηκώθηκε και έφτιαξε το μαλλί του. Μια κίνηση που κάποιοι σχολίασαν ότι αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο βίντεο είναι ψεύτικο.

Η αδελφή του Sin Boy μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε ότι το επεισόδιο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωτμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο, είναι η μητέρα μου τώρα εκεί μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται», είπε η αδελφή του.

«Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν το live του στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή. Ξαφνικά ακούσαμε μεγάλους θορύβους, σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου, ''τον χτυπάνε'', μου λέει ''έλα'' και μπαίνω εγώ μέσα και ήταν δύο μαντραχαλάδες, είχανε full face. Πήγανε κατευθείαν γι αυτόν και κατευθείαν με γροθιά.

Έπεσε κάτω και του ρίχνανε και κλωτσιές. Ήταν και ένας με ένα σκαμπό στο χέρι και πήγε να του ρίξει με το σκαμπό στο κεφάλι. Ήταν χάλια το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω. Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον έβαλαν να καθίσει μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα κι εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε σε φαρμακείο... Έτρεξαν αυτοί, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν», περιέγραψε την επίθεση, η αδελφή του τράπερ.

Όσο για το ότι κατηγορούν τον Sin Boy ότι αυτό το επεισόδιο ήταν στημένο είπε: «Πάντα κάνει live στο TikTok και έτυχε να κάνει και εκείνη την στιγμή. Άμα το δεις δηλαδή έχει μια γερή φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι.

Ο αδελφός μου εκείνη την στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ παντού στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια μου, μην καεί και γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό».