Χαμός με Ασημίνα στο Survivor: Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Χαμός με Ασημίνα στο Survivor: Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε (vid)
Μεγάλη ένταση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε το νέο tailer του Survivor.

Ακόμα ένα επεισόδιο με εντάσεις αποκαλύπτει το νέο trailer του Survivor. Πρωταγωνιστές της κόντρας που θα ξεσπάσει, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο James Καφετζής.

Αρχικά στο trailer, οι Κόκκινοι και οι Μπλε μάχονται για την τρίτη ασυλία. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι έχουν βγει η Ιωάννα Τζαβέλα από τους Κόκκινους και ο Σταμάτης Ταλιαδανός από τους Μπλε, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1. Επομένως από την τρίτη ασυλία θα κλειδώσει αν η μονομαχία θα είναι γυναικεία ή ανδρική υπόθεση.

Κατά την διάρκεια της τρίτης ασυλίας, η Ασημίνα αποχωρεί από τον πάγκο, φωνάζοντας ότι το γεγονός πως αγωνίζεται το κάνει με δική της ευθύνη, αφού στο επεισόδιο της Δευτέρας, αποφάσισε να επιστρέψει χωρίς να συμφωνεί ο γιατρός.

Στη συνέχεια όμως, ο James Καφετζής αποκαλύπτει ότι μιλώντας με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η συμπαίκτρια του αποφάσισε στο ματσάρισμα να πάρει την Ασημίνα.

Ωστόσο, όταν εκείνη το άκουσε, είπε ότι δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί και θα πάει στον γιατρό, προκαλώντας τις αντιδράσεις των Μπλε, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι αγωνίζεται όποτε την συμφέρει.

«Μπαίνω και παίζω με το δικό μου ρίσκο. Δεν απασχολεί κανένας James και καμία Μπλε ομάδα πότε θα αγωνίζομαι. Αν εγώ τραυματιστώ χειρότερα, αυτό απασχολεί εμένα», λέει η Ασημίνα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η διένεξη αυτή συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού με την Ασημίνα να λέει στον Γιώργο Λιανό: «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν», με τον James να λέει: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι φεύγοντας με έβρισε πολύ αισχρά, κάτι το οποίο θεωρώ απαράδεκτο». Τότε η Ασημίνα του ξεκαθάρισε πως δεν το είπε γι αυτόν.

Λίγο αργότερα η παίκτρια των Κόκκινων αποχώρησε εκνευρισμένη από το συμβούλιο με τον Λιανό να λέει: «Η Ασημίνα πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνό της και αποχώρησε από το συμβούλιο».