Διακοπές σε superyacht 40 μέτρων: Έτσι πέρασαν το Πάσχα τους ο Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ

Διακοπές σε superyacht 40 μέτρων: Έτσι πέρασαν το Πάσχα τους ο Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ
Η οικογένεια Μπέκαμ χαλάρωσε και έκανε τις διακοπές της στα νερά του Μαϊάμι με τον πιο πολυτελή τρόπο.

Η οικογένεια Μπέκαμ πέρασε μάλλον τις πιο σικ και πολυτελείς πασχαλινές διακοπές φέτος. Ως γνωστόν για τους Καθολικούς το Πάσχα έπεφτε την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου κι έτσι ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, επιβιβάστηκαν σε ένα superyacht 40 μέτρων κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά του Μαϊάμι.

«Καλό Πάσχα!!! Αγαπάμε και μας λείπεις @romeobeckham!!! Φιλιά από τους Beckhams και τους Peltz Beckhams», έγραψε η Victoria στη λεζάντα της ανάρτησής που έκανε στο Instagram, κάνοντας αναφορά στον γιο της Romeo, ο οποίος έχασε τις διακοπές με την οικογένεια.

Οι Beckhams σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα έκαναν τις διακοπές τους στο εντυπωσιακό Riva 130 Bellissima Yacht, το νέο κότερο της οικογένειας. Το superyacht των 40 μέτρων διαθέτει πέντε σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 άτομα, ενώ μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 26 κόμβων. Το συγκεκριμένο γιοτ κοστίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της οικογενειακής εκδρομής, στην οποία συμμετείχε και η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ, Νίκολα Πελτζ, φαίνεται πως όλοι πέρασαν καλά και το διασκέδασαν, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στα social media. Και παρόλο που ο Ρομέο δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στους εαορτασμούς του Πάσχα, ο Ντέιβιντ μοιράστηκε μερικές πασχαλινές φωτογραφίες στο δικό του Instagram.

Οι Beckhams περνούν πλέον τον περισσότερο χρόνο τους στο Μαϊάμι, χάρη στη δουλειά του Ντέιβιντ με την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης της Φλόριντα, την Ίντερ Μαϊάμι, την οποία ίδρυσε το 2018. Παρόλα αυτά, διατηρούν ένα ακίνητο αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων στο "Millionaire's Row" του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, όπου χαλαρώνουν όταν ταξιδεύουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.