Μαλλιά κουβάρια Φάνης και Σταυρούλα στο Survivor: «Κουράστηκα με την συμπεριφορά του» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μαλλιά κουβάρια Φάνης και Σταυρούλα στο Survivor: «Κουράστηκα με την συμπεριφορά του» (vid)
Τριγμοί στην Μπλε ομάδα του Survivor με τον Φάνη Μπολέτση και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έρχονται σε ρήξη.

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Μπλε ομάδα του Survivor, με πρωταγωνιστές τους Φάνη Μπολέτση και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/4) ο παίκτης των Μπλε δείχνει τα νεύρα του εξαιτίας της αγωνιστικής πτώσης που περνάει. Κάτι που σχολιάστηκε στην καλύβα, ακόμα και από τα άτομα που βρίσκονται κοντά του.

Στο trailer του νέου επεισοδίου η Σταυρούλα δείχνει ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν μία έντονη λογομαχία στον πάγκο την ώρα του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Φάνης της ζητάει να ξεκουραστεί στον αγώνα και η Σταυρούλα τα παίρνει με το ύφος του.

Στη συνέχεια η Σταυρούλα μιλώντας στην κάμερα του Survivor λέει: «Ο Φάνης δεν διανύει καλή εβδομάδα. Εγώ κουράστηκα με την συμπεριφορά του. Εγώ θα παίξω στη μονομαχία αύριο, εγώ θα κρίνω αν θα παλέψω για την επικοινωνία. Δεν θα μου πεις εσύ αν θα κάτσω να ξεκουραστώ ή όχι».

Τέλος το ενδιαφέρον στο νέο επεισόδιο επικεντρώνεται στη μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Ιωάννα Τζαβέλα, Αϊρα Αντομαϊτίτε, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταυρούλα Χρυσαειδή.