Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Αποχωρεί η Ασημίνα; (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Αποχωρεί η Ασημίνα; (vid)
Αινιγματικό το νέο trailer του Survivor για το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο παιχνίδι.

Την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών σχετικά με το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor έρχεται να ενισχύσει το νέο trailer του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας που έμεινε για περισσότερο από ένα μήνα εκτός στίβων μάχης λόγω του τραυματισμού της, εμφανίζεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Μετά τη μάχη της με την Σταυρούλα Χρυσαειδή καταρρέει και λέει ενοχλημένη: «Η Σταυρούλα βγήκε και με μάτσαρε...», ενώ το ίδιο παράπονο εκφράζει και στην καλύβα προς τους συμπαίκτες της: «Όταν είσαι η καλύτερη παίκτρια των Μπλε και δεν έχεις βγεις εδώ και δύο εβδομάδες να πάρεις Κατερίνα... Εγώ δεν είμαι υγιής για να με πάρει. Θα κερδίσει, αλλά θα νιώθει καλά;», λέει

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι τραυματισμοί όλων των υπολοίπων να μην είναι σημαντικοί και ο δικός της να είναι μόνο σημαντικός», λέει με τη σειρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο συμβούλιο του νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεσπάσει σε κλάματα και ο Γιώργος Λιανός την ρωτάει: «Σε έχουμε δει αρκετά χρόνια να δίνεις μάχες και να τις κερδίζεις... Φοβάσαι την προοπτική σου στο φετινό Survivor; Πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις;».

Τότε εκείνη απαντάει κλαίγοντας, φουντώνοντας τις φήμες ότι αποχωρεί από το Survivor: «Δεν έχω πει σε κανένα παιδί τον πόνο μου και δεν θέλω να τον πω. Φοβάμαι ότι δεν θα επανέλθω».