Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Awards!

Newsroom
Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Awards!
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα Sports Marketing Awards, η Herbalife βραβεύτηκε για τη συνολική της στήριξη στον Ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές εν όψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα η Herbalife κέρδισε το χρυσό βραβείο για το καλύτερο Ολυμπιακό πρόγραμμα χορηγιών.

H Herbalife έχει μακρά παράδοση στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, όπου κάνοντας μία σύντομη αναδρομή των τελευταίων 5 ετών, το 2019 ξεκίνησε η συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και επεκτάθηκε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2022 ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας». Επιπλέον φέτος ξεκίνησε κα η συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης». Σημαντική είναι και η συνεισφορά της Herbalife και όσον αφορά τις απευθείας χορηγίες αθλητών και αθλητριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 56% των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες χορηγούνται απευθείας από τη Herbalife.

ξ

Το βραβείο παρέλαβαν, η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου, ο Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Herbalife, κος. Νίκος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κος Νίκος Ιατρού και το Μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Νίκος Ξυλούρης. Η κα Μελισσινού δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την πολύ τιμητική αναγνώριση, ειδικά μέσα σε μία τόσο σημαντική χρονιά, μία Ολυμπιακή χρονιά! Η διάκριση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή προσπάθεια της Herbalife να στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό. Οι προσπάθειες, το ψυχικό σθένος και ο αγώνας των αθλητών είναι πηγή έμπνευσης για εμάς και είμαστε πολύ υπερήφανοι που με τον δικό μας τρόπο ενισχύουμε τις προσπάθειές τους στον δρόμο τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και να χαρίσουν πολλές διακρίσεις στη χώρα μας». Ο κος Ιατρού είπε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη βράβευση της Herbalife, γιατί μαζί της έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία από το 2019, όταν ανέλαβε “Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας” με σπουδαία αποτελέσματα για τους αθλητές μας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή στον πρωταθλητισμό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στην οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μια εταιρεία όπως η Herbalife».

Η Herbalife προσέφερε σε όλους τους παραβρισκόμενους για να δοκιμάσουν τα νέα Protein Chips, αλλά και προϊόντα της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24.

u

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/herbalife.gr.cy/
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@herbalife_gr_cy