Βίντεο ντοκουμέντο μετά την δολοφονία της Κυριακής: Ένας σκύλος «αφύπνισε» τον σκοπό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο μετά την δολοφονία της Κυριακής: Ένας σκύλος «αφύπνισε» τον σκοπό (vid)
Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στην επιφάνεια από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους και αποτυπώνει τις αντιδράσεις των αστυνομικών αμέσως τη γυναικοκτονία.

Νέα στοιχεία προβληματίζουν σχετικά με την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όταν ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Στο εν λόγω βίντεο δεν αποτυπώνεται μόνο η αποτρόπαια πράξη του δράστη, αλλά και το πώς συμπεριφέρθηκαν οι αστυνομικοί αμέσως μετά το έγκλημα. Χαρακτηριστικό είναι πως ο σκοπός «αφυπνίζεται» μετά την αντίδραση ενός σκύλου που βρίσκεται στην είσοδο του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μόλις συνειδητοποιεί ο φίλος που συνόδευε την αδικοχαμένη Κυριακή τι έχει γίνει μπαίνει στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ φαίνεται να εξέρχονται οι αστυνομικοί από μέσα αλλά και ο 48χρονος φρουρός.