Ελεονώρα Μελέτη: «Βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης, δεν με αγγίζει, μένω στον στόχο μου και αδιαφορώ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ελεονώρα Μελέτη: «Βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης, δεν με αγγίζει, μένω στον στόχο μου και αδιαφορώ» (vid)
Η παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε μέσω Skype και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές.

Η Ελεονώρα Μελέτη λόγω της υποψηφιότητάς της για τις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να παραμείνει στην παρουσίαση.

Έτσι, στην σημερινή (18/4) εκπομπή, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές σε ζωντανή σύνδεση.

Προτού «κλείσει» την σύνδεση έκανε λόγο για τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχεται ενώ ευχαρίστησε και τους συνεργάτες της.

«Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού βγήκα κι εγώ να σας αποχαιρετήσω, να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Συστήνομαι στον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, βρίσκομαι στο επίκεντρο μίας επίθεσης που εγώ δεν τη ζω, δεν φτάνουν σε μένα οι κραδασμοί. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει, μένω στον στόχο μου και αδιαφορώ», σημειώνει η παρουσιάστρια.

«Σε μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, μου μάθατε πολλά και ήταν χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σας. Θα κρατήσω αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές μέσα στην καρδιά μου, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και στον κόσμο.Αποχαιρετώ στην παρούσα φάση το κοινό και δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου απλά με διαφορετικές συνθήκες. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχεις την αγάπη και την εκτίμησή μας, τα ψηλά δέντρα βαράνε και ραντεβού στις Βρυξέλλες», είπε κλείνοντας ο Θανάσης Πάτρας.