Οικονόμου για πρόκριση Ολυμπιακού: «Στο 1-0 ο συνάδελφος μου έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οικονόμου για πρόκριση Ολυμπιακού: «Στο 1-0 ο συνάδελφος μου έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου» (vid)
Οπαδικά πειράγματα είχε η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού μέσα στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου «πίκαρε» κατά την διάρκεια της εκπομπής Σήμερα» του ΣΚΑΪ, τον Άκη Παυλόπουλο μετά τη θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσέ.

Παράλληλα, προσκάλεσε τον Άρη Πορτοσάλτε στον τελικό της OPAP Arena σε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν την πρόκριση απέναντι στην Άστον Βίλα.

«Δεν θα πεις συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό;», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου απευθυνόμενος στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος απάντησε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συνεχίζει: «Λέω μήπως το ξέχασες, όπως κάποιοι άλλοι», δείχνοντας τον Άκη Παυλόπουλο.

«Είδες το μήνυμα που μου έστειλε; Στο 1-0 ο κύριος συνάδελφος εδώ, έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου», είπε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Πάντως, αν περάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό στην OPAP Arena θα πάμε παρέα Άρη», είπε στον Άρη Πορτοσάλτε. «Θα φέρω προσκλήσεις εγώ, αναλαμβάνω εγώ», συμπλήρωσε.