Σεξολόγος εξηγεί τί συμβαίνει με την πρωινή στύση στους άντρες

Επιμέλεια: Newsroom
Σεξολόγος εξηγεί τί συμβαίνει με την πρωινή στύση στους άντρες
Ειδικός λύνει όλες τις απορίες για την πρωινή στύση των ανδρών και γιατί αυτό συμβαίνει συχνά.

Οι περισσότεροι άντρες ξυπνούν το πρωί με στύση, κάτι που θεωρείται απολύτως φυσιολογικό. Ωστόσο, μία σεξολόγος εξήγησε τι σημαίνει, όταν αυτό συμβαίνει συνέχεια και διαρκεί για αρκετή ώρα.

Όπως ξεκαθάρισε δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Στην πραγματικότητα είναι κάτι υγιές. Η Kate Moyle τόνισε ότι όταν ένας άντρας ξυπνάει με στύση δεν σημαίνει ότι επιθυμεί ερωτική πράξη.

mn

Μιλώντας στη Sun, η σεξολόγος ανέφερε: «Η νυχτερινή στύση δεν σημαίνει ότι ένας άντρας έχει ξυπνήσει με ερωτική διάθεση ή ότι είδε ένα ερωτικό όνειρο (αν και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί)».

Και συμπλήρωσε: «Στην πραγματικότητα είναι ένα σημάδι υγιούς κυκλοφορίας και δραστηριότητας του νευρικού συστήματος».

Σύμφωνα με μελέτες, οι άντρες μπορούν κάθε βράδυ να βιώσουν από 3-5 στύσεις και πιθανότατα αυτές να γίνουν αισθητές όταν ξυπνήσουν.

«Αν αυτές οι πρωινές στύσεις σταματήσουν ξαφνικά, τότε αυτό μπορεί να είναι κάποιο καμπανάκι για την υγεία. Και μάλλον θα πρέπει να το δείτε με το γιατρό σας», πρόσθεσε η Kate.

nmm

Η Kate κατέρριψε επίσης, τον μύθο ότι εάν εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη θα το ξέρατε - επειδή δεν είναι όλα ορατά ή δεν έχουν συμπτώματα.

«Μερικά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι χωρίς συμπτώματα και επομένως είναι καλή ιδέα να κάνετε τακτικά τεστ. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει αν επισκεφτείτε μια κλινική σεξουαλικής υγείας ή χρησιμοποιώντας ένα κιτ δοκιμών στο σπίτι», τόνισε.