Κακοκαιρία: Προβλήματα στον Βόλο, χιονοθύελλα στo χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κακοκαιρία: Προβλήματα στον Βόλο, χιονοθύελλα στo χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα (vid)
H απότομη αλλαγή του καιρού δημιούργησε προβλήματα σε κάποιες περιοχές.

H κακοκαιρία έχει «χτυπήσει» ήδη αρκετές περιοχές και μάλιστα σε κάποιες έχουν δημιουργηθεί και προβλήματα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, xωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει το βράδυ της Παρασκευής τμήμα του Βόλου. Διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί στην περιοχή της οδού Ρήγα Φεραίου στο τμήμα μεταξύ Βλαχάβα και Φ. Ιωάννου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάψει φακούς και κεριά, ενώ χωρίς ρέυμα έμεινε και ο δημοτικός φωτισμός στους δρόμους. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σπεύδουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Σφοδρή καταιγίδα στο Πήλιο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Μηλιές και Ζαγορά

Το νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε να σφυροκοπά τη Μαγνησία, με καταιγίδες και χαλαζόπτωση σε Νότιο και Ανατολικό Πήλιο.

Μεγάλη ποσότητα νερού έπεσε σε όλο το βουνό των Κενταύρων, πλημμυρίζοντας δρόμους και σοκάκια σε Ζαγορά, Μηλιές και άλλα χωριά.

Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο και Σκόπελο.

Χιόνια στη Βίγλα- χιονοθύελλα στη Βασιλίτσα

Ο παρουσιαστής καιρού Σάκης Αρναούτογλου ανήρτησε βίντεο στο Facebook δείχνοντας την απότομη αλλαγή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα, τα χιόνια στη Βίγλα, στη βορειοδυτική Μακεδονία .

«Το έχει στρώσει και κάτω. Βλέπετε ομορφιές. Και μάλιστα μετά από καλοκαιρινές θερμοκρασίες», αναφέρει στο βίντεό του.

Η σελίδα Forecast Weather Greece ανήρτησε βίντεο με την χιονισμένη βασιλίτσα στο οποίο γράφει: «Χιονοθύελλα κατά διαστήματα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Θέση καταφύγιο 1850».

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του για την επερχόμενη κακοκαιρία τονίζει ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Βόλο, Λάρισα και Καρδίτσα αναμένονται κοντά στα μεσάνυχτα με μία «σχεδόν κανονική» χρονική κατανομή.