Παπακαλιάτης για δεύτερο κύκλο του «Μaestro»: «Παίζει ο Τσορτέκης σε κάποια επεισόδια, το πρώτο διαρκεί 80 λεπτά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παπακαλιάτης για δεύτερο κύκλο του «Μaestro»: «Παίζει ο Τσορτέκης σε κάποια επεισόδια, το πρώτο διαρκεί 80 λεπτά» (vid)
Όπως είπε το τέλος της ιστορίας το ήξερε από την αρχή.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δεύτερο και τρίτο κύκλο του Maestro που θα προβληθεί στα μέσα Μαΐου στο Mega.

«Η σκέψη για το Μaestro ξεκίνησε όταν τελείωσα το "τέσσερις", όταν ξεκίνησα το "Αν", έκανα θέατρο και αποφάσισα να κάνω ταινία, το 2010 για να γίνει ταινία. Είχα γράψει μία ταινία που αφορούσε εμένα όμως στα 35 μου με απασχολούσε το "Αν". Το άφησα και ήταν στο κομπιούτερ. Στο lockdown εφόσον δεν έγινε ταινία, το έβγαλα και το διάβασα. Το θέμα της κακοποίησης το είχα κανονικότατα, το πρώτο επεισόδιο θυμάμαι λίγο διαφορετικά, διαφορετικοί ήρωες, αλλά ό,τι υπήρχε το κράτησα», ανέφερε.

«Φέτος πάμε Μάιο για γυρίσματα και θα γίνει χαμός γιατί είναι τίγκα το νησί. Τα άλλα 4 επεισόδια θα τα δούμε τον Οκτώβρη» είπε για τα γυρίσματα.

«Είναι άδικο να συγκρίνονται άλλες ελληνικές σειρές με το Maestrο. Είναι μια άλλη δουλειά ειδικά οι γιατί είναι άλλη σκαλέτα. Είναι τελείως λάθος που ακούω κάποιες συγκρίσεις. Είναι άλλη δουλειά μα γράψεις 180 επεισόδια σε μια σεζόν και άλλη δουλειά να γράψεις 8 επεισόδια» είπε.

«Είχα δει το «Βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ και είχα ενθουσιαστεί, πριν ξεκινήσω. Την «Έρημη χώρα» δεν την έχω δει ακόμα αλλά με τον Γιώργο Γκικαπέππα είχαμε κάνει μαζί και κάποια επεισόδια στους «4», είχαμε συσκηνοθετήσει» πρόσθεσε, επίσης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Spoiler δεν μπορώ να σας πω. Και βέβαια θα έχει ανατροπή. Με ρωτάνε αν ζει. Με ρώτησε και σήμερα κάποιος! Όχι παιδιά, σε καμία ταινία δεν το έχουμε δει! Ίσως το δούμε μόνο στη Δυναστεία! Τον πυροβολείς, τον βάζεις στο πορτ μπαγκάζ και τον πετάς στη θάλασσα με αλυσίδα και αυτός θα βγει.

Παίζει ο Τσορτέκης στον δεύτερο κύκλο σε κάποια επεισόδια, ο άνθρωπος έχει κάτι εξαιρετικές σκηνές, έχω βρει έναν τρόπο. Με ρωτάνε αν θα πιάσουν αυτόν που τον σκότωσε. Θα δούμε όλες τις επιπτώσεις της δολοφονίας στον κάθε ήρωα. Πόσο έχει κοστίσει και πόσο έχει επηρεάσει την ζωή του. Το πρώτο επεισόδιο λέγεται Mother και είναι 80 λεπτά. Όλα τα επεισόδια είναι μεγάλα. 70αρια και 80αρια. Είναι μεγάλα. Όλο περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα που έχει συμβεί κάτι στο παιδί της και παράλληλα από αυτή τη μητέρα παίρνει πάσα η Μαρία και η Στεφανία η Γουλιώτη που είναι έγκυος. Οπότε ασχολούμαι με αυτό», τόνισε.