Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άνδρες» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άνδρες» (vid)
Για τον τρόπο που την παρουσιάζουν μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μαίρη Συνατσάκη το πρωί του Σαββάτου (20/4) βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που έχουν κοινωνικό υπόβαθρο και προσανατολισμό.

Η επιχειρηματίας και influencer έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταθέτοντας την άποψή της και σε ερώτηση για το αν μετανιώνει γι’ αυτή τη στάση της απάντησε: «Κάθε φορά που ανεβάζω στα social media κάτι που έχει πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω μέσα μου τον ίδιο εσωτερικό κύκλο. Δηλαδή ανεβάζω κάτι που πάντα παρεξηγείται, την τρίτη μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και δεν κάνω μόνο giveaway. Μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν πειράζει και δεν με νοιάζει».

Στην συνέχεια μίλησε για όσα ακούστηκαν σε βάρος της αυτή την εβδομάδα με αφορμή ένα βίντεο που είχε να κάνει με την πατριαρχία. «Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασα για την πατριαρχία γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα, ότι δεν θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες, και θέλω να είμαστε ουδέτερα.

Με ενοχλεί γιατί παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο. Θέλω να είναι ισότιμο.

Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. (Η πατριαρχία) Τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις».