H Νατάσα Γιάμαλη μιμείται τους εκπροσώπους των κομμάτων και γίνεται viral στο TikTok: «Βλέπετε πόσο εύκολο είναι να γίνεις πολιτικός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
H Νατάσα Γιάμαλη μιμείται τους εκπροσώπους των κομμάτων και γίνεται viral στο TikTok: «Βλέπετε πόσο εύκολο είναι να γίνεις πολιτικός» (vid)
Σε μια ξεκαρδιστική στιγμή η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη προχώρησε σε μιμήσεις εκπροσώπων των κομμάτων σχετικά με τη θέση τους πάνω στο μεταναστευτικό.

Τις θέσεις, αλλά και τις εκφράσεις κάθε κόμματος φαίνεται πως μπορεί να εκφράσει η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη συνέντευξη της δημοσιογράφου στην Youtuber Άννα – Μαρία Βέλλη.

Η Αναστασία Γιάμαλη δήλωσε στην Youtuber ότι μπορεί να τοποθετηθεί σαν οποιοδήποτε κόμμα και για οποιοδήποτε ζήτημα. Όταν της ζητήθηκε να το κάνει για το προσφυγικό, τοποθετήθηκε ως εκπρόσωπος της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, αναπαράγοντας τις θέσεις και τις λεκτικές διατυπώσεις των κομμάτων.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο πολύ γρήγορα έγινε viiral στο TikTok, με τους περισσότερους χρήστες να αποθεώνουν τη δημοσιογράφο για αυτή τη μοναδική της ικανότητα, ενώ άλλους να εστιάζουν στο πόσο ξύλινος είναι ο λόγος των πολιτικών.

@amiyiamireal Οι μιμησεις των κομματων της @Natasa Giamali ειναι οσκαρικες !!! #amiyiamitube #fypシ #xyzbca #viral #mpesfypgamw #gnomimas #greekpodcast #γνωμημου #xyzabc ♬ πρωτότυπος ήχος - Amiyiami

«Βλέπετε πόσο εύκολο είναι να γίνεις πολιτικός», «Ποσό την αγαπώ αυτή την γυναίκα..», «Το θέμα είναι η αλλαγή του ύφους. εκεί είναι όλα τα λεφτά. έλιωσα στο γέλιο» ήταν μερικά από τα σχόλια.