Light για Snik: «Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Light για Snik: «Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star» (vid)
Ο ράπερ απάντησε σε ερωτήσεις και για το νέο μουσικό ριάλιτι.

Ο Light μίλησε στις κάμερες, μετά από την ολοκλήρωση της βραδιάς στο J2US και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα εκπομπή Rap Star, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα πάει στα βραβεία MAD.

Παράλληλα, απάντησε και σε ερωτήσεις για τον Snik, τονίζοντας ξανά πως δεν μιλάνε και δεν θέλει επικοινωνία.

«Eίμαι έτοιμος γιατί το Rap Star είναι ένα πρότζεκτ που το συζητάμε χρόνια. Η κοπέλα μου, η Άννα, θα είναι η παρουσιάστρια του Rap Star. Εγώ την πρότεινα γιατί είναι πολύ επικοινωνιακή και ο ρόλος αυτός θα της ταιριάξει γάντι. Όταν το πρότεινα στον Νίκο Κοκλώνη, μου είπε ότι το είχε σκεφτεί και ο ίδιος», είπε αρχικά ο Light.

Ο Light είπε στη συνέχεια για τα βραβεία MAD: «Δεν νομίζω να με δείτε φέτος στα MAD, ούτε του χρόνου. Είναι αρκετοί παράγοντες για τους οποίους δεν θα πάω, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω».

Όσον αφορά τον Snik, ο Light απάντησε: «Δεν έχω κάποια σχέση με τον Snik, δεν μιλάμε. Κρατήστε τον εσείς, δεν θέλω καμία επικοινωνία».

Σε ερώτηση αν «έχει χώρο στο νέο ριάλιτι ο Σνικ» ο ράπερ απάντησε γελώντας: «Θέλετε λύσσα τώρα, Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star. Πρόσκληση δεν στέλνουμε σε κανέναν, όποιος θέλει μπορεί να έρθει και θα τον κρίνω».

Κλείνοντας, ο Light απάντησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Rap Star, τον περιμένουμε μετά χαράς. Αφού θα είναι στο άλλο ριάλιτι, πάλι θα μαλώνουμε φέτος, απ’ ότι φαίνεται».