Δολοφονία Λυγγερίδη: «Επεισοδιακή η σύλληψη ενός εκ των χούλιγκαν, έβγαλε γκλοπ και χτύπησε τον αστυνομικό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Λυγγερίδη: «Επεισοδιακή η σύλληψη ενός εκ των χούλιγκαν, έβγαλε γκλοπ και χτύπησε τον αστυνομικό» (vid)
Τουλάχιστον μία από τις σημερινές συλλήψεις στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης κατά της οπαδικής βίας ήταν άκρως επεισοδιακή.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός εκ των 60 συλληφθέντων για την δολοφονία του αστυνομικού στα επεισόδια στον Ρέντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΑΝΤ1», «γύρω στις 05:00 το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν στη Νίκαια, ώστε να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο, πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος είχε προσαχθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το κλειστό στον Ρέντη

Με το που έφτασαν στην πόρτα του οι αστυνομικοί και πριν καλά καλά χτυπήσουν το κουδούνι, δηλώνοντας την ιδιότητά τους, ο 22χρονος άνοιξε την πόρτα, είχε ένα γκλοπ στα χέρια και επιτέθηκε και χτύπησε στο κεφάλι έναν αστυνομικό.

Αμέσως μετά έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Ένας από τους αστυνομικούς πήγε σε μια από τις εξόδους του σπιτιού ώστε να μην επιτρέψει στον 22χρονο να φύγει. Αμέσως μετά οι συνάδελφοί του μπήκαν στο σπίτι τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Έπειτα από έρευνα, που κράτησε αρκετά λεπτά, εντόπισαν και το γκλοπ, το οποίο ο νεαρός είχε προλάβει να κρύψει. Είπε στους αστυνομικούς πως θεώρησε ότι ήταν ληστές και γι' αυτό επιτέθηκε, αφού είχε και κάμερες και τους είδε από εκεί.

Ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από το γκλοπ τραυματίστηκε, ζαλιζόταν και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο».