Creative Zen Hybrid Pro: Μια οικονομική πρόταση για ασύρματο gaming

Creative Zen Hybrid Pro: Μια οικονομική πρόταση για ασύρματο gaming
Τα Creative Zen Hybrid PRO είναι μια νέα προσιτή πρόταση για gamers.

H Creative συνεχίζει να επενδύει στο χώρο των ασύρματων ακουστικών και αυτή τη φορά προσφέρει στην αγορά τα Creative Zen Hybrid Pro. Το νέο αυτό προϊόν απευθύνεται σε gamers που θέλουν Hybrid Active Noise Cancellation (ANC), Ambient Mode, Ultra-Low Latency (ULL), φωτισμό RGB LED και μεγάλη διάρκεια ζωής (έως και 100 ώρες) για τα ακουστικά τους. Οι μεγάλοι οδηγοί βολεύουν στην πολύωρη χρήση και καλύπτουν το αυτί όσο χρειάζεται για να απολαμβάνει στο μέγιστο τον ήχο που μεταφέρεται.

Τα Creative Zen Hybrid Pro αξιοποιούν την τεχνολογία Bluetooth LE Audio και το LCE Codec για καθαρό ήχο, ευελιξία στα του multistreaming και άμεση και απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών μέσω του Bluetooth 5.3. Το σχέδιό τους είναι κομψό και ελαφρύ και είναι έτσι προσαρμοσμένο στο να μεταφέρεται και άνετα και εύκολα όταν δεν χρησιμοποιούνται, αφού τα earcups διπλώνουν κατά 90 μοίρες και αποθηκεύονται χωρίς κόπο.

Με το LE Audio προσφέρει καλύτερη ασύρματη απόδοση ήχου επόμενης γενιάς και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς διακοπές. Το Ultra-Low Latency βοηθάει στο να μεταφέρεται ο ήχος με χρονοκαθυστέρηση έως και 20ms που βολεύει απίστευτα στο κομμάτι του gaming. Αυτό που προκαλεί θετικά σχόλια είναι η εντυπωσιακά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 100 ώρες που κάνει το Creative Zen Hybrid Pro ιδανικό και για μακρινά ταξίδια.

Τέσσερα μικρόφωνα με ανάδραση συμβάλουν στην δημιουργία ενός μοναδικού σετ ακρόασης και μετάδοσης ήχου, ενώ δουλεύουν τέλεια και στο κομμάτι της ποιότητας κλήσεων. Μάλιστα, ο αλγόριθμος εκμάθησης βελτιώνεται σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να απομονώνει ό,τι δεν έχει σημασία για την επικοινωνία.

Για όσους θέλουν να δώσουν χρώμα στην ζωή τους με το Creative Zen Hybrid Pro, ο φωτισμός LED RGB δίνει ξεχωριστό στιλ που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα «θέλω» του καθενός.