Θρασύτατοι κλέφτες έβαλαν στο στόχαστρο «σοκολατένιο θησαυρό»: Ξέφυγαν με χιλιάδες Kinder Bueno

Επιμέλεια: Newsroom
Θρασύτατοι κλέφτες έβαλαν στο στόχαστρο «σοκολατένιο θησαυρό»: Ξέφυγαν με χιλιάδες Kinder Bueno
Αστυνομικοί στη βιομηχανική περιοχή Gillibrands έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν κλέφτες που άρπαξαν χιλιάδες Kinder Bueno.

Σε μια τολμηρή ληστεία που θυμίζει χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ, οι κλέφτες κατάφεραν πλήγμα στους απανταχού λάτρεις των γλυκών, καθώς διέφυγαν με σοκολάτες Kinder Bueno αξίας 134.000 λιρών από μια βιομηχανική περιοχή. Η τολμηρή ληστεία, που εκτελέστηκε με ακρίβεια και ταχύτητα, άφησε τις αρχές να αγωνίζονται να συλλάβουν τους ενόχους και να ανακτήσουν τα κλεμμένα αγαθά.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας του Lancashire, η θρασύτατη κλοπή εκτυλίχθηκε στη βιομηχανική περιοχή Gillibrands στο Skelmersdale του Lancashire. Κάτω από τον μανδύα της νύχτας, οι δράστες έκαναν ελιγμούς με ένα φορτηγό στις εγκαταστάσεις, όπου έδεσαν γρήγορα ένα ρυμουλκούμενο φορτωμένο με δεκάδες χιλιάδες μπάρες Kinder Bueno. Με το παράνομο φορτίο τους εξασφαλισμένο, οι κλέφτες κατάφεραν να ξεφύγουν.

Η αστυνομικός Holly Bennett, επικεφαλής της έρευνας, απηύθυνε θερμή έκκληση προς το κοινό για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη των γλυκατζίδικων ληστών. Περιγράφοντας την κλοπή ως "σημαντική εμπορική κλοπή", η PC Bennett καλεί όποιον είδε ύποπτη δραστηριότητα στην περιοχή της βιομηχανικής περιοχής ή στις περιοχές όπου μεταφέρθηκε το κλεμμένο φορτίο να δώσει πληροφορίες. Στην αδιάκοπη αναζήτηση της δικαιοσύνης, κάθε λεπτομέρεια, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται, ενέχει τη δυνατότητα να διαλευκάνει το μυστήριο και να φέρει τους δράστες προ των ευθυνών τους.

Στον απόηχο αυτών των θρασύτατων πράξεων, η κοινότητα παραμένει σε εγρήγορση, παλεύοντας με την ανησυχητική πραγματικότητα των γλυκών θησαυρών που εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα.