Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει επτά χρόνια επιβίωσης με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram

Επιμέλεια: Newsroom
Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει επτά χρόνια επιβίωσης με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram
Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε να βγει νικήτρια. Και το γιορτάζει.

Συγκίνηση προκάλεσε η Κατερίνα Βρανά σε ανάρτησή της που «στέκεται όρθια» μετά το ατύχημά της 7 χρόνια πριν. Η ηθοποιός από το 2017, κάνει δύο γενέθλια γιορτάζοντας τη γέννησή της αλλά και την επιβίωσή της.

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» γράφει η Κατερίνα Βρανά καθώς διανύει μια εβδομάδα γιορτής, μετά τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αφήνοντάς της κάποιες αναπηρίες.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο του 2017, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, η Κατερίνα Βρανά αρρώστησε βαριά και παραλίγο να πεθάνει. Στο νοσοκομείο δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση, με αποτέλεσμα να παλέψει μέχρι και με τη σηψαιμία για να σωθεί. Έκτοτε, αντιμετωπίζει δυσκολίες με την ισορροπία, την κίνηση, την όραση και την ομιλία της.

«Σχεδόν πέθανα» ονόμασε έπειτα τις παραστάσεις της, αφότου επέστρεψε στο «σανίδι», οι οποίες έκαναν απανωτά sold out.

Με αυτή την αφορμή, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, μία από τότε, το νοσοκομείο στη Μαλαισία, και μια από τώρα, όπου ποζάρει στο πάρτι της, σε κάποια ταράτσα, με ένα μπαλόνι με το νούμερο επτά, και γράφει: «Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω, ρε γαμώτο!».

Πηγή φωτογραφίας: Instagram