Let Loose: Στις 7 Μαΐου ανακοινώνονται τα νέα iPad από την Apple

Let Loose: Στις 7 Μαΐου ανακοινώνονται τα νέα iPad από την Apple
Με τίτλο Let Loose, η Apple διοργανώνει το event για τα νέα της iPad

H Apple επιβεβαίωσε τις φήμες πως ετοιμάζει ένα νέο event για παρουσιάσεις νέων προϊόντων και φαίνεται πως στις 7 Μαΐου και ώρα 17.00 για τη χώρα μας, θα δούμε για πρώτη φορά τα νέα iPad.

Οι προσκλήσεις έφτασαν σε επιλεγμένους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου στις ΗΠΑ και οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν και στο επίσημο site της εταιρείας λίγο μετά.

Η εκδήλωση θα έχει όνομα “Let Loose” και το συνοδευτικό εικαστικό δεν δείχνει κάτι παραπάνω από ένα χέρι να κρατάει ένα Apple Pencil και άρα να οδηγεί σε προφανή συμπεράσματα πως αναφέρεται στα νέα iPad.

Οι νεότερες φήμες αναφέρουν πως θα δούμε δύο νέα iPad Pro με το M3 SoC, OLED οθόνες μεγαλύτερων διαστάσεων και κάποιες αλλαγές στο design. Μαζί τους αναμένουμε ένα νέο iPad Air 10,9 ιντσών με M2 chip και ένα νέο iPad Air 12,9 ιντσών, αλλά και ένα νέο Apple Pencil και ένα νέο Magic Keyboard.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μερικές εβδομάδες θα έχουμε και το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple, όπου θα μάθουμε περισσότερα για το iOS 18 και τα άλλα προϊόντα που ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι δεν είδαμε κανένα νέο iPad από την Apple, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 2010, όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο της εταιρείας.