«Είναι παγίδα»: Τύπος πήγε σε πληντύριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετανιώσε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Είναι παγίδα»: Τύπος πήγε σε πληντύριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετανιώσε (vid)
Το περιστατικό, το οποίο μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, δημιούργησε ερωτήματα σχετικά με την απόδοση και την ασφάλεια του Cybertruck.

Ένα πρόσφατο περιστατικό που αφορά ένα Cybertruck της Tesla έχει προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με την αξιοπιστία του οχήματος, με αναφορές που προκύπτουν ότι το ηλεκτρικό φορτηγό χάλασε μετά από ένα ταξίδι ρουτίνας στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο ιδιοκτήτης χρησιμοποίησε το TikTok για να μοιραστεί την απογοήτευσή του, αφού το σχεδόν ολοκαίνουργιο Cybertruck του παρουσίασε δυσλειτουργία μετά από μια επίσκεψη στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο TikToker περιγράφει λεπτομερώς πώς το Cybertruck σταμάτησε να λειτουργεί παρά τις προσπάθειες επαναφοράς του. Η απουσία λειτουργικής οθόνης ή ταχύμετρου κατέστησε το όχημα πρακτικά άχρηστο, υπογραμμίζοντας τις ανησυχίες για την οδική του ικανότητα.

@captian.ad Cybertruck not working after 2 months 3400 miles #cybertruck #tesla #problem #recall ♬ original sound - Ad

Κατά την επικοινωνία με την Tesla σχετικά με το ζήτημα, ο TikToker ενημερώθηκε ότι η δυσλειτουργία ήταν ένα «γνωστό πρόβλημα» με το Cybertruck. Σύμφωνα με την εξήγηση της Tesla, η επαναφορά της οθόνης του οχήματος, μια τυπική διαδικασία, πήρε απροσδόκητα πολύ χρόνο, πέντε ώρες αντί για τα συνηθισμένα δύο λεπτά. Ενώ ο ιδιοκτήτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την άμεση ανταπόκριση της Tesla, εξέφρασε την απορία του για την ασυνήθιστη φύση του προβλήματος και τις πιθανές επιπτώσεις του στην καθημερινή χρήση.

@captian.ad Cybertruck beach testing #cybertruck #tesla #beach #offroad ♬ Ocean Waves Beach Coast Environmental Sounds of Seagulls 21 - Rapid Fire

Η αναγνώριση του προβλήματος από την Tesla και η διαβεβαίωση ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού προσφέρουν κάποια καθησυχαστική ενημέρωση στους ιδιοκτήτες. Ωστόσο, το περιστατικό αναζωπύρωσε τις συζητήσεις σχετικά με τη συνολική αξιοπιστία και αντοχή του Cybertruck, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η υψηλή τιμή του, που ανέρχεται στα 80.000 δολάρια.

@captian.ad Cybertruck not working after 2 months 3400 miles update #cybertruck #tesla #problem #recall #update ♬ Cyberpunk Dark Bass - Ganger Baster

Η βλάβη του Cybertruck τροφοδότησε εικασίες σχετικά με την απόδοσή του σε πραγματικές συνθήκες, προκαλώντας ανησυχίες που επεκτείνονται πέρα από αυτό το μεμονωμένο περιστατικό.