«Τον έπιασα από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γρονθοκοπήματα ούτε τίποτα»: Τι λέει ο Φλώρος για τον καυγά με τον Γραμμένο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Τον έπιασα από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γρονθοκοπήματα ούτε τίποτα»: Τι λέει ο Φλώρος για τον καυγά με τον Γραμμένο (vid)
Όσα είπε στο Live News ο Κωνσταντίνος Φλώρος μετά το συμβάν με τον Βασίλη Γαρμμένο στη Βουλή.

Για την επίθεση κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο μίλησε ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίο υποστήριξε ότι δεν γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του.

Όπως υποστηρίζει μιλώντας στο Mega, «όλο το σκηνικό ξεκίνησε από την ομιλία του κυρίου Χήτα για την άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου που είναι λόγω μιας μήνυσης που έχει κάνει ο πατέρας μου για τον κ. Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από ψεύτικο προφίλ στο Twitter», τονίζοντας ότι δεν τον χτύπησε. «Τον έπιασα από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γρονθοκοπήματα ούτε τίποτα άλλο από όσα έχουν ειπωθεί, δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε τρόπο ιατροδικαστικής έρευνας ή οτιδήποτε αν εγώ γρονθοκόπησα κανέναν. Αν κάποιος έχει σημάδια από όλο αυτό ίσως είμαι εγώ. Στο λαιμό μου που έχω και κάποιες γρατζουνιές. Από τον γιακά, σαν κεφαλοκλείδωμα και τον έριξα κάτω».

Με κάταγμα στη μύτη o Βασίλης Γραμμένος

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε στη Βουλή. Το ιατρικό ανακοινωθέν που ανακοίνωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χύτας στο περιστύλιο της Βουλής, κάνει λόγο για:

«Κάταγμα ρινικών οστών. Διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

Στον Βασίλη Γραμμένο συνίσταται η τοποθέτηση νάρθηκα «ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελος ανάρτησης - ανάπαυσης βραχίονα και αναρρωτική άδεια 10 ημερών».