Το κομβόι των χούλιγκανς λίγο πριν από τη δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το κομβόι των χούλιγκανς λίγο πριν από τη δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη (vid)
Νέο βίντεο δείχνει την μηχανοκίνητη πομπή των χούλιγκανς να κατευθύνεται προς το «Μελίνα Μερκούρη»

Η διαδρομή του κονβόι με μηχανές και αυτοκίνητα φορτωμένα με πολεμοφόδια που ξεκίνησε από τον Πειραιά με κατεύθυνση το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου έγινε η επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Υ.Α.Τ. με αποτέλεσμα το θάνατο του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, αποτυπώνεται στο βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία και παρουσιάζει o Alpha.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο με ημερομηνία 07-12-2023 και ώρα 19:20 οπαδοί του Ολυμπιακού κινούνται προς το γήπεδο του Ρέντη όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Αυτή είναι η στιγμή που το κονβόι των ανεγκέφαλων χούλιγκαν κουβαλά πλήθος πολεμοφοδίων, όπως φωτοβολίδες κ.ά, προς το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” προς τις θύρες των VIP. Το φόρτωσαν με ναυτικές φωτοβολίδες, φωτοβολίδες χειρός, αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, βενζίνη και δυναμίτες χωρίς να επιδείξουν κανένα δισταγμό», σχολιάζουν αρμόδιες πηγές στο ethnos.gr.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία για το τι συνέβη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2023 στου Ρέντη.