Τα «πειράγματα» μεταξύ δημοσιογράφων στις πρωινές εκπομπές για το ντέρμπι: «Φάγαμε τρία μπαλάκια να γουστάρουμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τα «πειράγματα» μεταξύ δημοσιογράφων στις πρωινές εκπομπές για το ντέρμπι: «Φάγαμε τρία μπαλάκια να γουστάρουμε» (vid)
Οι δημοσιογράφοι σχολίασαν το ντέρμπι και μάλιστα «πείραζαν» τους συναδέλφους τους.

Η ΑΕΚ χτες (24/4) επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού με 3-0 στην κατάμεστη «Opap Arena», σκορ το οποίο θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αφού η Ένωση παρουσίασε μια ολοκληρωτική εμφάνιση.

Όπως σε κάθε ντέρμπι, έτσι και σ' αυτό οι δημοσιογράφοι των πρωινών εκπομπών σχολίασαν το παιχνίδι και δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους, αφού οι περισσότεροι έχουν εκφράσει τα οπαδικά τους συναισθήματα.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό «πείραζε» τον Άκη Παυλόπουλο που είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.
Μάλιστα του έδειχνε διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από χτες το βράδυ, με τον Άκη Παυλόπουλο να αναφέρεται στο στοίχημα που έβαλε με τον Άρη Πορτοσάλτε, ότι «όποιος κερδίσει κερνάει».

Ωστόσο, τα πειράγματα δεν έλειψαν και στα άλλα κανάλια, όπως π.χ. στο Open, όπου ο Παναγιώτης Στάθης, σχολίασε στον συνάδελφό του Γιάννη Κολοκυθά το ντέρμπι, με τον τελευταίο, ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, να σχολιάζει: «Είχα δύσκολο βράδυ χτες, για άλλη μια φορά. Γενικώς, είναι δύσκολος ο Απρίλιος. Φάγαμε τρία μπαλάκια από την ΑΕΚ, να γουστάρουμε. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα».